| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ALAŞEHİR DEVLET HASTANESİ KBB UZMANI
ALAŞEHİR DEVLET HASTANESİ KBB UZMANI
Alaşehir Devlet Hastanesi'ne atanan KBB Uzmanı Op. Dr. Yüksel Kaplan görevine başladı.
Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekim Opr. Dr. Aydın Er, KBB uzmanının göreve başlaması ile ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Yeni uzman doktorların atanmasıyla birlikte, hastanemiz hizmet alanında çağa ayak uydurabilecek. Uzman doktorların gelmesiyle Alaşehir başta olmak üzere Sarıgöl İlçesi de sağlık hizmetlerimizden yararlanacak."

Başhekim Aydın Er, 2012 yılı Kasım ayında göreve geldiğinde tek bir hedefinin olduğunu belirterek, "Bir an önce 200 yataklı hastanenin yeni binasına taşınmak, modern cihazlarla hastaneyi donatmak ve Alaşehir ve bölge halkına yakışır bir şekilde sağlık hizmeti verebilmekti. Hastanemizin yeni binasına taşınması ve doktor kadromuzun artması nedeniyle hastanemizde tarihinde ilk kez bir günde bakılan hasta sayısı 2 bin 267'ye ulaşmıştır. Bu rakam geçtiğimiz Kasım ayında dokuz yüz civarlarındaydı. Halkımızın hastanemize ve hizmetimize duyduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Hastanemizde elbette bazı eksiklerimiz vardır, bunları da birer, birer telafi edeceğiz. Hedefimiz 30 uzman ve 5 acil hekimimiz başta olmak üzere tüm personellerimizle Alaşehirli ve çevre il ilçe vatandaşlarımızın tüm sağlık hizmetlerini Alaşehir'de almalarını sağlamak." dedi.

Alaşehir Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan KBB Uzman Opr.Dr.Yüksel Kaplan'ın gelişiyle çok sayıda hasta başka merkezlere gitmekten kurtuldu.

Kategori : Sağlık
Tarih : 9/17/2013 23:22
Hit : 2887




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 163

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I