| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK PARTİLİ BERBER'DEN SELENDİ ZİYARETİ
AK PARTİLİ BERBER'DEN SELENDİ ZİYARETİ
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Manisa'nın Selendi ilçesini ziyaret ederek yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Köprübaşı İlçe Belediye Başkanı Zafer Mergen ile birlikte geldiği Selendi de İlçe Başkanı Muhammet Akcan ve partililer tarafından parti binasında karşılanan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Berber, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Yerel seçimler ülke için çok önemli olduğundan dolayı AK Parti olarak ince eleyip sık dokuyacağız. Halkın istediği kişiyi aday göstereceğiz. Halka yüksekten bakan devlet memuru gibi aracı ile evden belediyeye gelip giden kişiyi aday göstermeyeceğiz. Halkın içine girip güler yüzle yaklaşan halkı ile kaynaşık olan halkı ile bütünleşebilen adayımızı belediye başkan adayı göstereceğiz. Buralara Ak Partili Belediye Başkanı seçeceğiz." dedi.

İktidar olarak hayvancılığa çok önem verdiklerini sözlerine ekleyen Berber, "Son yıllarda Manisa olarak küçükbaş hayvancılığa destek veriyoruz. Kümes hayvancılığına destek veriyoruz. Yeterki Selendi gibi ilçelerimiz bunlardan faydalansın yeterki gelir düzeyi yükselsin. Bundan 10 yıl öce Köprübaşı çileğin ne olduğu bilmezdi şimdi yaklaşık 30 bin dönüm arazide çilek ekimi var. Selendi de 10 yıl önce kiraz yoktu şimdi ihraç ediyor." şeklinde konuştu.



Kategori : Siyaset
Tarih : 9/29/2013 00:01
Hit : 2410




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 148

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I