| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AKHİSAR BELEDİYESPOR-GALATASARAY MAÇININ ARDINDAN
AKHİSAR BELEDİYESPOR-GALATASARAY MAÇININ ARDINDAN
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, yeni teknik direktörü Roberto Mancini ile süper ligdeki ilk maçı olan Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Zor bir karşılaşmaydı. Zor bir maç oldu. Fakat maçın genelinde yaptığımız hataları yapmayıp, maçı bu duruma getirmemeliydik. Öncelikle zor bir sahada oynadık. Yine de oyunda 2 pozisyonda hata yaptık, sahaya rağmen bu hataları yapmamalıydık" dedi.

Bir gazetecinin Bruma ile neden başlamadığı sorusuna ise Mancini, "Bruma, çok genç bir oyuncu. Sürekli her maça onunla başlamak doğru olmaz. Onun biraz daha zamanla gelişmeye ihtiyacı var" cevabını verdi.

Takımdaki eksikliklerin kendilerini zorladığını kaydeden Mancini, "Bugün oynamayan çok önemli oyuncularımız vardı. Rakibimizde çok iyi kapanıyor. Yekta ve Ceyhun'la başlamak zorunda kaldık. Kırılma anlarında hatalar yaptık. O nedenle maçı kaybettik. Yeni geldiğim için takımı pek iyi tanımıyorum. Böyle durumlarda antrenörlere biraz zaman verilmeli. Ligdeki kaybedilen puanlar telafi edilebilir puanlardır ama yinede taraftarımızı üzdüğümüz için üzgünüz" şeklinde konuştu.

Maç öncesi ve sonrasında taraftarların Fatih Terim'e yönelik destek tezahüratlarının oyuncularda olumsuz bir etki olup olmadığı ile ilgili soruya Mancini, "Taraftarın doğal hakkı. Fatih Terim, Galatasaray'ın tarihindeki en iyi antrenörü. Çok başarılı bir antrenör. Ama benim buradaki görevim, takımın iyi olması ve sezon sonunda şampiyonluğu kazanmamızdır. Ben üzerimde bir baskı hissetmiyorum. Terim, elbette büyük bir antrenör ama bende baskı yaratmıyor. Ben ne yaptığımı bilen bir kişiyim" şeklinde cevap verdi.

Mancini, takımın transfer ihtiyacı hakkında ise, "Şuanda elimizdekini maksimize etmek için yollar aramamız lazım" dedi.

Zor bir maç olacağını bildiklerini dile getiren Yekta Kurtuluş, "Zor bir maç olacağının biliyorduk. Akhisar içeride iyi oynayan bir ekip. Bizde maç eksiğimizden dolayı biraz bocaladık. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kaybettiğimiz puanları tekrar kazanabilmek için önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayacağız. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip, hocamızın istediği oyun şablonunu oturtmak istiyoruz" ifadesinde bulundu.

Maç öncesinde Akhisar maçının zor geçeceğini bildiklerini anlatan Chedjou, "Hocamız maçtan önce de Juventus maçından daha fazla mücadele etmemizi gerektiğini söyledi. Belirli zamandır forma giyemeyen arkadaşlarımız oyundaydı. Ama ne olursa olsun galip gelmemiz gereken bir maçtı. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız" açıklamasında bulundu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, "İyi bir skorla ayrıldık. Oyuncularımı güzel futbolundan dolayı tebrik ediyorum. Galatasaray tabii biraz eksik geldi ve takım oyununu sahaya yansıtmakta zorlanacaklarını biliyorduk. İyi oyuncularla oynayacağımızın bilincindeydik. Net bir skorla kazandık. Galatasaray'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz" dedi.

Maçın zor geçeceklerini tahmin ettiklerini dile getiren Akhisar Belediyesporlu oyuncu Merter Yüce, "Büyük bir takımla oynadığımız için aramızda bir kalite farkı olacağını tahmin ediyorduk. Bizde bu farkı kapatmak için daha fazla koşup daha çok istedik ve kazandık" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'un savunma oyuncusu Sonko ise iyi bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün çok iyi bir galibiyet aldık. Galatasaray'ın büyük bir takım olduğu tartışılmaz. Hafta içi şampiyonlar ligi maçının olması bize bir avantaj sağladı. Galip geldiğimiz için mutluyuz" şeklinde konuştu.



Kategori : Spor
Tarih : 10/6/2013 21:50
Hit : 1110




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 63

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I