| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MANİSA'DAKİ GOL DÜELLOSUNDA PUANLAR PAYLAŞILDI
MANİSA'DAKİ GOL DÜELLOSUNDA PUANLAR PAYLAŞILDI
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldiği Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı.
İlk yarısı karşılıklı gollerle kapanan Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçının sonunda puanlar paylaşıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Öncelikle her iki takım oyuncularını tebrik etmek istiyorum. Tüm oyuncuların katkısıyla harika bir maç çıktı. Tarafsız seyirciler gözüyle bakıldığında sezonun en iyi oyunu oynandı. 3-1 geriye düştüğümüz maçı, 3-3 bitirmek aslıda olumlu bir sonuç olarak değerlendirebilir. En azından mutsuz değiliz. Sahasında 4 maçı kazanmış bir rakibe karşı oynadık. 1-0'dan sonra tekniksel olarak çok hata yaptık ve 3-1 geriye düştük. Takımımız daha sonra iyi direnç gösterdik ve 3-3 getirdik. Oyunun sonlarına doğru kazanma fırsatı yakaladık ama değerlendiremedik. Sonuç olarak oyunun bir çok bölümünde iyi olan taraf bizdik. Bundan sonra çıktığımız her maçta galip gelmek için oynamaya devam edeceğiz" dedi.

Oğuzhan'ın yeniden forma giymesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Bilic, "Ozi harika bir oyun çıkardı. Ozi sahaya çıktı ve çok iyi performans gösterdi. Bazı antrenmanları kaçırdığı için 90 dakikayı tamamlamakta zorluk çekti. Atiba'yı da son bölümde kullandık. Her iki oyuncumuzun da dönmesi bizi sevindirdi" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin Fernandes'in saha içerisinde yeterli sorumluluk alıp almadığı ile ilgili soruyu da cevaplayan Bilic, "Manuel'in yeteri kadar sorumluluk aldığına inanıyorum. Takım nezninde saygı değer ve otoritesini kabul ettiren bir oyuncu. Benim direktiflerimi de tamamıyla yerine getiriyor. Maçın her anında katkısı var" dedi.

Geride kalan 9 haftanın değerlendirmesini de yapan Bilic, "İyi bir yoldayız. Bir lig serüveni boyunca her maçı kazanmanız imkansız. Geride bıraktığımız 9 maçta hep galip gelmeye yakın taraftaydık. Süper lig zor bir lig. İyi yolda olduğumuza inanıyorum. Her kulüpte olduğu gibi inişler çıkışlar olacaktır. Ayrıca gerek bana verilen ceza ve kulübe verilen ceza çok ciddi bir etki yarattı. Biz konuşmuyorsak tepki vermiyorsak, moral bozukluğunu sahaya yansıtmamak içindir. Verilen bu cezaları hak etmiyorduk, bizi olumsuz etkiledi.İlk 11'de kimsenin yeri garanti değil. Hugo Almeida da ligde 6. golünü attı. Hugo'yu eleştiriyorsunuz, rakiplerimizdeki aynı mevkideki oyuncuları neden eleştirmiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Ramon Motta ise, "Aslında maça iyi başladık. İlk golü bulduk ama ondan sonraki 15 dakikalık periyotta yediğimiz 3 golden sonra gardımız çok düştü. 3-3 yakaladık, 4'üncüsünü de atabilirdik, gol şanslarımız vardı fakat atamadık. Ama yinede bu geri dönüş için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Sahada hücum futbolu oynayan iki takımın olduğunu kaydeden bir diğer Beşiktaşlı oyuncu Atiba Hutchinson, "Çok sayıda gol izledik. Maçın bizim için kötü biten tarafı, 3 puan alamadık. Buraya 3 puan için gelmiştik. Bundan sonraki maçlarımızda kaybettiğimiz bu puanları telafi etmeliyiz. Çünkü biz Beşiktaş'ız" şeklinde konuştu.

Geçirdiği sakatlık sonrası tekrar forma giymesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Hutchinson, "Ufak bir sakatlığım vardı. Beklediğimden biraz daha uzun sürdü. Bugün kendimi iyi hissediyordum. Hafta içi idmanlara çıkıp takım için elimden geleni yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ


Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Maça çok iyi başlamamıza rağmen sonradan oyunu ele aldık. Skoru 3-1 getirdik. Fakat skoru koruyamadık. Oyunu koruduğumuzu düşünüyorum. Maçın sonuna kadar sonucu düşünmeksizin sahada oynamaya çalışan bir Akhisarspor vardı. Umarım bu performansı önümüzdeki haftalara da devam ettiririz. Bugün herhalde herkesi futbola doyurduk. Her şeyden önemlisi bu. 3-1'den sonra kaybedilen 2 puan var gibi görünüyor ama sonuçta karşınızda Beşiktaş var. Başka hiçbir takıma bu kadar pozisyon vermemiştik. Açık bir oyun oldu" dedi.

Maçın son anlarında hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na karşı tepki göstermesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu, "İçimizde bir kazanma hırsı ve isteği var bu da zaman zaman dışarıya vuruyor. Bazen biz kararları dışarıdan yanlış görüyoruz bazen de hakemler yanlış oluyor. Hiç bir hakeme karşı art niyetli olamayız. Abitoğlu da iyi bir maç yönetti. Zaman zaman böyle görüntüler yaşanıyor" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Gekas'ı arıyor musunuz?" sorusuna esprili bir dille cevap veren Hamzaoğlu, "Aramıyorum telefonu yok bende. Gekas olsaydı belki daha farklı bir durumda olabilirdik ama her oyuncumuz bizim için çok değerli fakat şuan için kendisini aramıyoruz. Koyduğumuz hedeflere adım adım ulaştık, ulaşmaya devam ediyoruz. Bizim hiçbir beklentimiz yok. İyi bir kulüp olmalıyız. Stadımız ve tesislerimiz yenilenecek. Geçen sene bu ligde kalmayı başardık. İlk 10 içerisinde ligi bitirebilirsek biz yine de başarı sayacağız" şeklinde konuştu.

Futbol açısından harika bir maçın oynandığını kaydeden Bruno Rosa,"Aslında futbol açısından harika bir maçtı. Futbol adına sahada her şey vardı. Tahlisiz bir gol yedik arkasından maçı 3-1 getirdik, fakat skorun 3-3'e gelmesini engelleyemedik. Bugün çok koştuk ve iyi mücadele ettik. Umarım bu performansı deplasmanlara da taşırız" ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyesporlu bir diğer oyuncu Mehmet Akyüz ise, "Bizim için ve Beşiktaş için de çok iyi bir maçtı. İki taraf da çok mücadele etti. Beraberliğe sevinip üzülüyor muyuz tam anlayamadık. Oğuzhan gibi bir futbolcuya sahipseniz zaten en kötü berabere bitiriyorsunuz maçı" diye konuştu.

Kategori : Spor
Tarih : 10/26/2013 22:30
Hit : 1456




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 55

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I