| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ALAŞEHİR'DE ECZACI UYSAL, CHP'DEN ADAY ADAYI
ALAŞEHİR'DE ECZACI UYSAL, CHP'DEN ADAY ADAYI
Alaşehir'de Eczacı Hasan Hüseyin Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi?nden belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.
Alaşehir CHP Lokali önünde yaklaşık 500 kişinin katıldığı törende adaylığını açıklayan Hasan Hüseyin Uysal, "Sorun çıkaran değil, çözüm çözen olacağız. Alaşehir ve Alaşehir halkına daha iyi hizmet vermek için aday adayınız oldum" dedi.

2'Sİ RESMİ 6 ADAY ADAYI VAR

Uysal'dan önce bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Avukat Ali Gürsel, "Mevcut Alaşehir Belediyesi'nden şikayeti, memnuniyetsizliği, mağduriyeti olan herkesi Alaşehir?in en güçlü partisine oy vermeye ve yerel iktidar yapmaya davet ediyorum? dedi.

Gürsel, CHP'de yaşanan aday belirleme süreci hakkında da bilgi verdi. Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Ali Gürsel, partimiz için aday adaylarımızdan Hasan Hüseyin Uysal ve eski CHP ilçe başkanı Etem Kaya, partimize aday adaylığı için resmi başvurularını yaptılar. Ancak Genel Merkez tarafından halen yapılmakta olan anketlerde Dr. Neşe Zengin, emekli öğretmen Mustafa Öztürk, Tüccar Ömer Zeren ve Dr. Ahmet Öküzcüoğlu?nun da adlarının geçtiğini öğrendik. Bu tamamen halkımızın talepleridir. Genel merkezimiz bu anket sonuçlarını da göz önünde bulundurarak büyük bir ihtimalle 15 Kasım'a kadar kesin sonucu açıklayacaktır" dedi.

UYSAL; SORUN ÇIKARAN DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETEN OLACAĞIZ

CHP'den Alaşehir Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıklayan Eczacı Hasan Hüseyin Uysal ise konuşmasında "Sevgili Alaşehirliler, demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan, şehirde ve köyde yaşayan tüm insanlarımıza eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız. 100 bin nüfusu aşan, her an gelişen, değişen ve büyüyen bir ilçede, Sorun çıkaran değil, çözüm üreten, Alaşehir ve Alaşehir halkına daha iyi hizmet vermek için aday adayınız oldum" dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ VE YÜZDE 100 KAZANACAĞIZ


Konuşmasında partililere ve Alaşehirlilere önemli mesajlar veren Uysal, "Allah nasip eder, başkan olursam halka hizmet, Hakk'a hizmet düsturu ile hareket edeceğiz. Bilgi ve tecrübelerimiz, hizmet aşkımız ve çalışma ahlakımızla bunu başaracağımıza inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle ve köy meclisleriyle hep birlikte yöneteceğiz." diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Alaşehirimiz'e yakışan, en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız Alaşehirimiz tüm güzelliklere layıktır. Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımız açık olarak bu günlere geldim. Bugüne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Birçok projelerimiz var, Alaşehir'i sokak sokak köy köy bilen bir kardeşiniz olarak, öncelikle Alaşehir'i, modern ve yaşanabilir bir kent yapacağız. Hesap soran değil, hesap veren, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. İlçemizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için, örnek alan değil, örnek alınan bir Alaşehir için, adayım. Alaşehir de fakir, aç ve açıkta insan kalmayıncaya kadar çalışacağız. Kimsesiz çocukların, yaşlıların ve kadınlarımızın en emin sığınağı olacağız. Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız, gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışacağız.Ve şunu asla aklınızdan çıkarmayın; Birlikte başaracağız ve yüzde 100 kazanacağız."

Kategori : Siyaset
Tarih : 11/7/2013 13:17
Hit : 2518




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 69

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I