| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI İLETİŞİM
MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI İLETİŞİM
Akhisar Belediyesi bünyesinde kurulan Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin mutlu bir evlilik için önemli noktaları paylaştı.

Akhisar Belediyesi bünyesinde kurulan Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin organize ettiği kadınlara yönelik konferans Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlendi. Meclis salonunda saat 14.00'de başlayan konferansta Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Özmen, "Mutlu Evliliğin Sırrı İletişim" konusunu ele aldı.

Konferans öncesi söz alan Akhisar Kent Konseyi Başkanı Hüsnü Kahraman, bu tür sosyal etkinliklerin çok önemli olduğuna vurgu yaparak tüm meclislerin bu şekilde işlemesi gerektiğini kaydetti. Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Pınar Güney de"ilk seçildiğimiz günden itibaren büyük bir heyecan duyarak büyük bir özveri ile çalışmalarımıza başladık. İlk yaptığımız toplantıda bütün kadınlarımızın tek tek kendi nüfusları ile zahmet vermeden ve çok zorlamadan çıkarabilecekleri projeleri konuştuk. İlk projemizde sayın hocamız ile yollarımız kesişti ve çok da güzel oldu. 14 Şubat gibi güzelliklerin yaşadığı günlerde kadın olarak evlilik ile alakalı iletişim tabiki en hoşlandığımız bölümdür. Önümüzdeki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yine etkinliğimiz olacak" dedi.

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Özmen, salonu dolduran kadınlara mutlu evlilik adına iletişimin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.


Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 2/13/2015 21:04
Hit : 2634




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 62

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I