| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ERYILMAZ'DAN VATAN VURGUSU
ERYILMAZ'DAN VATAN VURGUSU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Ahmetli Ülkü Ocakları ve Ahmetli MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
İlçe ziyaretlerine dur durak bilmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önceki gün, Ahmetli Ülkü Ocakları ve Ahmetli MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlk ziyaretini, Ahmetli Ülkü Ocakları'na yapan Hasan Eryılmaz, yine gençlik vurgusu yaptı. Eryılmaz, "Gittiğim her yerde söylüyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi geleceği kurtaracak gençlerdir. Bu noktada siz Ülkü Ocakları'na büyük görevler düşüyor. Manisa'mız için ülkemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Siz gençlere çok güveniyorum. Bir genç ağabeyiniz olarak sizlerin yanında bu kutlu davada yürümekten ve bu kutlu davayı yüceltmekten asla vazgeçmedim. Gelecek için okumalıyız ve çok çalışmalıyız" dedi.

Hasan Eryılmaz, Ülkü Ocakları ziyaretinden sonra yine aynı saatlerde Ahmetli MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah Aktunç ve yönetimi tarafından karşılanan Eryılmaz?a teşkilattan tam destek geldi. İlçe Başkanı Abdullah Aktunç, "Manisa'mız adına Hasan Eryılmaz gibi genç ve tecrübeli isimlerin çıkması bizi onurlandırmıştır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum" diye konuştu.

"VATAN SEVGİSİ İMANDAN GELİR"

Hasan Eryılmaz ise, "Son 5 yıldır da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile birlikte güzel Manisa'mızın imarına, kalkınmasına ve birbirinden güzel eserler kazandırılmasına katkı sağlama şansı şahsıma nasip oldu. Bizim inancımız o dur ki vatan sevgisi imandan gelir. Hangi görevde olursak olalım, bu şuurla hareket ettim ve güzel vatanımıza hizmet için sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçınmadım. Her seçim önemlidir ama bu seçimler aynı zamanda vatanın birliği ve bütünlüğü için ayrı bir öneme sahiptir. Meclisteki kavgalar ortadadır. Bizler kavga etmeden liderimiz Devlet Bahçeli'nin dediği gibi en alttan en üste kadar el birliği ile çalışarak bu düzene son vereceğiz" şeklinde konuştu.

"Gün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bütünlüğünü cesurca savunma günüdür" diyen Eryılmaz, "Güzel yurdumuz çok kritik bir genel seçimin arifesinde. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de vurguladığı gibi 2015 genel seçimleri; ülkemiz, vatanımız ve milletimiz için bir milat olacak. O yüzden daha önceki hiçbir seçimde olmadığı kadar çok çalışmak, milli şuuru harekete geçirmek, milli değerlerimizi sahiplenmek durumundayız. Çünkü gün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin yüce hatırasını muhafaza etme günüdür. Gün sorumluluk alma, mücadele etme ve doğruyu anlatma günüdür" dedi.



Kategori : Siyaset
Tarih : 2/20/2015 16:05
Hit : 2335




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 20

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I