| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
CHP ADAY ADAYLARINI TANITTI
CHP ADAY ADAYLARINI TANITTI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaşehir İlçe Teşkilatı, ön seçimle belirlenecek olan Manisa milletvekili adayları için ilçede bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Yıldırım Düğün Salonu'nda yapılan tanıtım toplantısına yaklaşık 500 partili katıldı. Toplantıya, CHP Manisa milletvekili aday adaylarının yanı sıra mevcut CHP'li vekiller Hasan Ören, Özgür Özel, Sakine Öz de bulundu. Toplantıda Cahit Kaplan, Turyıldız Biçer, Kamber Uğur, Mehmet Yeşilyurt, Mustafa Başgülşen, İbrahim Demran, Hakan Tatar, İsmail Fikirli, Güngör Lalancı, Zerrin Mastan, Hayriye Hacet, Nurhan Gül, Mazlum Nurlu, Sabri Temel, Hakkı Ardan, Saniye Ağgül, Murat Bayramoğlu ve Abdullah Saka'dan oluşan 21 aday adayı kendilerini tanıtan konuşmalar yaptılar. 
Tanıtım toplantısında konuşan CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, "Bugün burada il başkanımız İbrahim Ada ve üç milletvekilimizle birlikte Haziran ayında yapılacak genel seçimde ilimizi ve bizleri temsil edecek olan milletvekili aday adaylarımızı tanıyacağız. Önümüzdeki günlerde yapılacak ön seçimde hangi adaya oy vereceğimizi ve adayımızla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için toplandık. 7 Haziran 2015'te ülkemizde, milletvekili genel seçimleri yapılacaktır. Bu seçimlerde partimiz, Manisa'dan çıkaracağı milletvekili adaylarının sıralamasını, hâkim denetiminde ön seçimle yapacaktır. Bu karar, partililerimiz tarafından sevinçle, memnuniyetle karşılanmıştır. Partililerimizin, özgür iradeleriyle kendilerini, parlamento da temsil edebilecek adayları, tanıyarak, sıralamada bulunmaları, partimizin sosyal demokrat kimliğine yakışan bir uygulama biçimi olacaktır. Bu bağlamda CHP Alaşehir ilçe örgütü olarak, partimizin Manisa milletvekili aday adaylarıyla, üyelerimizin, birbirilerini daha yakından, tanıma ve tanıtma ortamı yaratarak, demokratik bir katkı sağlamak istedik. Umarım bu toplantı, partililerimiz ve aday adaylarımız açısından olumlu ve sıcak bir iklim yaratır." dedi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 2/21/2015 17:51
Hit : 2635




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 110

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I