| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AYŞE HEKİMOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
AYŞE HEKİMOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Yaklaşık 25 yıldır siyasetin her basamağında görev alan diş hekimi Ayşe Hekimoğlu, AK Parti'den Manisa milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesten'inde gerçekleştirilen aday adaylığı tanıtım toplantısına AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Füsun Kumbaracı, partinin kurucu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, il başkan yardımcıları, aday adayları, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gazzeli bir öğrencinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Füsun Kumbaracı, Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanları birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından başörtüsü zulmünün işlendiği 'Muallak' isimli kısa bir film gösterimi gerçekleştirildi. Film sırasında başörtüsü zulmünün en yoğun yaşandığı dönemler anlatılırken salonda özellikle başörtülü bayanların o günlere giderek gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kısa film gösteriminin ardından kürsüye gelen AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Dt. Ayşe Hekimoğlu, "Rabbime hamdolsun ki tarihte kız çocukları diri diri gömenlere kadının ne kadar değerli olduğunu hazreti Hatice validemizi ilk olarak İslam'la şereflendirerek gösterdi.
Rabbime hamdolsun ki bu güzide topluluk tıpkı bu mekan gibi geçmişten geleceğe köprü olmuştur. Tarihte davası uğruna yola çıkan bir avuç insanın attığı tohumların neşvünemasını bu salonda görüyorum. Allah rızası için siyasete başlayan bir avuç insan sayesinde Türkiye bugünlere geldi. Bizler tarihle bağlarımızı kuvvetli tutarak daha da güçleneceğiz inşallah. Allah rızası için siyaset yapılır mı? Çıkarsız, menfaatsiz siyaset yapılır mı? Yapılır, neden yapılmasın? Evet, siyaset sırf bu şekilde yapıldığı için benim dirilişime, uyanışıma vesile oldu, nasıl mı? Yıl, 1992 Refah Partisi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı bir hanım dişlerini yaptırmak için kliniğime geldi. Öyle karlı, bereketli bir ticaret oldu ki hayatım değişti. Bizler, 'Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim' diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Bunun ne kadar önemli olduğunu o yıl tanıdığım Nermin ablam bana yaşattı. Güler yüzü ile örnek yaşayışı ile beni adeta bir mıknatıs gibi hem siyasete hem de manevi hayata çekmiştir. Benim hayata bakışımı değiştirmiştir, ne kadar kazançlı bir ticaret değil mi?" dedi.

Bu dünyada ne ekilirse onun biçildiğini kaydeden Hekimoğlu, "Refah partili hanımlar öyle ihlasla çalışıyorlardı bende bu tarihte bu kervana katıldım ve yüreğimizle bu davaya sahip çıktık. Bu değişimden eşim de etkilendi o da bu kervana katıldı. Mazlumun hakkını aramak, insanlara faydalı olmak kendi nefsim için değil, insanların refahı ve mutluluğu için bir şeyler yapmak ve milli ve manevi değerlere önem veren insanları destekleyerek hak ve hakikati açığa çıkması için siyasete başladık ve çeşitli süreçlerden geçtikten sonra AK Parti kurulurken ailece bu kervana dahil olduk ve bugüne kadar çeşitli kademelerde çok sayıda il başkanı ile çalışmak nasip oldu" şeklinde konuştu.

"İnsan sadece maddi ihtiyaçları olan bir varlık değildir aynı zamanda bir ruh ve mana dünyasına sahiptir. Maneviyatı yüksek olan insanlar mutlu insanlardır" diyen Hekimoğlu şunları söyledi:
"İnsanlar maneviyattan yoksun olduklarında canileşirler. Geçen hafta Özgecan kızımızın başına gelen facia bizleri derinden etkilemiştir. Bu facianın altında bir zamanlar maneviyattan tamamen uzaklaştırılmış olarak yetişen nesiller olduğunu görürüz. Evet, AK Partinin iktidara gelmesi ile birlikte milli ve manevi duygularla hizmette önde ücrette geri planda olan, görev istenilmez verilir verilince de layığıyla yapılır düsturu ile çalışan dava arkadaşlarımda bir umut oldu. Evet, ben dava arkadaşlarımın temsilcisi olarak buradayım. Herkesin kendine göre prensipleri vardır. Benim prensiplerimin gerçekten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocanın prensipleri ile aynı olduğuna ve aynı kaynaktan beslendiğimize inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle milletime hizmet için Manisa Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Yeni Türküye, güçlü gelecek oluşurken bende varım diyorum. Halka hizmet Hak'ka hizmet olduğu için buradayım ve desteklerinizi bekliyorum."

Hekimoğlu konuşmasını şu dua ile tamamladı: "Rabbim çıktığımız bu yolu bizim için hayırlı kıl, adaletli olmayı nasip eyle. Rabbim rızan doğrultusunda yaşayarak şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa faydalı işlerde bulunmamızı nasip eyle ve bu niyetle yola çıkan bizleri sen muhafaza eyle."





Kategori : Siyaset
Tarih : 2/23/2015 23:18
Hit : 1855




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 84

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I