| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TURGUTLUSPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
TURGUTLUSPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor'da yeni seçilen yönetim görev dağılımını yaptı.
Başkan Mustafa Kocatürk başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeleri yeni görevlerine seçildi.

Irlamaz Tesisleri'nde yapılan toplantı sonucunda Başkan Mustafa Kocatürk, 2'nci Başkan Hakan Sezer, Asbaşkanlar İbrahim Yönetken, Ali Laleseven, Sedat Kutlu, Şerif Ülker, Muhasip Muhsin Yayıntaş, Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Nasuhoğlu ve Fatih Acısoğan, Basın Sözcüsü Efkan Babalık, Genel Sekreter Ali Pekdikmen, Alt yapı Sorumlusu Seydi Dinç, Taraftar Sorumlusu Ahmet Özgendi, Sosyal İşler Sorumlusu Ömer Sakı ve Haka Cebe, Tesis Sorumlusu Halil Konuş oldu.

Yapılan yönetim kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Turgutluspor Kulüp Başkanı Mustafa Kocatürk, "Yeni yönetimimiz ve görevlendirmeler kulübümüze hayırlı olsun, artık görev taksimi de yaptık ve önümüzdeki çok kritik 3 maç var. Şimdi bu maçlar için kenetlendik, hepimizin önceliği bu durumdan kurtulmak ve hak ettiğimiz yerlere geri dönmektir. Umudumuz ve güvencimiz yüksek, sonunda ligde kalacağız. Bu süreçte biz yönetime, camiaya, taraftarımıza ve basın mensuplarımıza da görev düşüyor. Hep birlikte zor günleri atlatacağız, kelimenin tam anlamıyla kurtuluş mücadelesi veriyoruz ve alnımızın akıyla bunları başaracağız" dedi.

TURGUTLUSPOR'A İKİ GENEL KAPTAN

Yapılan görev dağılımı sonrasında Turgutluspor'un 2 genel kaptanı oldu. Daha önceki dönemlerde de yöneticilik yapan Ali Nasuhoğlu ile ilk kez yönetime giren Fatih Acısoğan takımın genel kaptanı oldular. Genel kaptanlardan hangisinin sahaya gireceği yönünde bir açıklama gelmezken, Nasuhoğlu ve Acısoğan, "El birliğiyle takımımız en iyi yerlere taşıyacağız ancak öncelikli hedefimiz ligde tutunmak. Biz ve kent kenetledi ve bu kurtuluş mücadelesini kazanacağız" şeklinde konuştu.

300 ALTIN ADAM PROJESİ HAYATA GEÇİYOR


Yeni yönetim kurulu maddi anlamda kulübe destek amacıyla "300 Altın Adam" projesini hayata geçiriyor. Bu projede şehrin ileri gelenleri ziyaret edilecek ve makbuz karşılığı takıma bağış toplanacak. Kulübü bağış yapacak isimlere birer teşekkür belgesi verilecek. Bu şekilde takıma maddi kaynak oluşturacaklarını belirten Başkan Mustafa Kocatürk, "Bu projenin takımımıza önemli katkı sağlayacağına inancım tam. Ben bu takıma 300'den fazla ismin katkı sağlayacağına inanıyorum. Hep birlikte sevdamız Turgutluspor'u kalkındıracağız ve destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.







Kategori : Spor
Tarih : 4/15/2015 07:27
Hit : 2622




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 198

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I