| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
En Anlamlı Mektup
En Anlamlı Mektup
Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Suriyeli yaşıtlarına birer mektup gönderdi.
Ülkelerindeki iç savaştan canlarını kurtarmak için Türkiye'ye sığınan ve ihtiyaçları devlet tarafından karşılanan, Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesindeki kampta bulunan Suriyeli arkadaşlarına birer mektup yazan İmam Hatipli öğrenciler, Arapça olarak yazdıkları mektuplarını okul idaresine teslim etti.
150 öğrencinin katıldığı bu anlamlı mektup kampanyasında öğrenciler, Suriye'de savaştan kaçan ve Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesine sığınan Suriyeli ailelerle bir gönül bağı ve birlikteliği sağlamak olduğunu belirterek, mektuplarında onların üzüntülerini paylaştıklarını, her zaman onların yanında olduklarını ve onlar için dua ettiklerini ifade ettiler.
Düzenlemiş oldukları bu kampanya için öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür eden Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Soner, "öğrencilerimiz bize böyle bir fikir ile geldiklerinde çok sevindik ve okul idaresi olarak onlara gereken desteği sağladık. Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri ile iletişime geçerek göndermiş olduğumuz mektupları Suriyeli öğrenci arkadaşlarımıza iletmelerini istedik sağolsunlar onlarda bize bu konuda seve seve yardımcı olacaklarını belirttiler. Bu kampanyadaki amacımız öğrencilerimize yardımlaşma ve paylaşma duygusunu aşılamaktı ve bunda da başarılı olduğumuza eminim" dedi.
Her öğrencinin kendi duygu ve düşüncesini yazdığı mektupların içine, ayrıca kimi öğrenciler harçlıklarını, kimi öğrenciler ise kırtasıye malzemesi de ilave etti.

Kategori : Eğitim
Tarih : 1/2/2013 12:53
Hit : 3697




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 107

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I