| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ÖZDAĞ:"CHP 90 YILLIK MAZİSİNE İHANET EDİYOR"
ÖZDAĞ:
AK Partili Özdağ, Manisa'nın Bayındırlık Mahalle Muhtarı Metin Doğru ve Gediz Mahalle Muhtarı Mahmut Çiçek'i ziyaret etti.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisine ihanet ediyorlar. Dolayısıyla Atatürk'ün altı ok ilkesine ihanet ediyorlar. Milletimiz ve tarih sarkacı bu ihaneti kesinlikle affetmeyecek, gereğini yapacaktır. Aklıselim olan bütün CHP'liler Gülsüm Bilgehan Toker'i, Hüseyin Aygün'ü kınamalıdırlar" dedi.

AK Partili Özdağ, Manisa'nın Bayındırlık Mahalle Muhtarı Metin Doğru ve Gediz Mahalle Muhtarı Mahmut Çiçek'i ziyaret etti. Özdağ, muhtarlar, öğrenciler, işçiler, memurlar, esnaf ve çiftçilerin problemlerinin giderilmesi konusunda çok önemli reformlar gerçekleştirdiklerini belirterek şöyle konuştu:
"Muhtarlarımızın şu anda en büyük beklentisi sigortalarının devlet tarafından yatırılması. Bu konudaki beklentilerini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ve Bakanlar Kurulu'na ileteceğim. Muhtarlarımız mahallelerinde bizlerin gözü, kulağı ve vicdanı. İslam ahlakı ve yaşantısına göre bir mahallede hata yapıldığında veya suç işlendiğinde sadece o hane değil tüm mahalle suçlu bulunur. Biz işte böyle bir ahlak, terbiye ve geleneğe sahip ecdadın evlatlarıyız."

BELEDİYE BAŞKANLARINA ÇAĞRI


Ziyareti esnasında belediye başkanlarına seslenen Özdağ, "Muhtarlarımızın internet, telefon, dernek binası kirası gibi masrafları oluyor. Bu ve benzer masraflarında belediye başkanlarımızı muhtarlarımıza destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

"CHP ATATÜRK'ÜN 6 OK İLKESİNE İHANET EDİYOR"


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerinin çok havada kalan, yere basmayan vaatler olduğunu iddia eden Özdağ, "Kılıçdaroğlu bugünün yeni Cem Uzan'ı profili çiziyor. Bir tek vaatlerinde ekmek arası köfte ve dansöz yok. Vaatlerini anlatırken köfte ekmek dağıtsa, helikopterle varacağı yere gitse, gözlerine mavi lens taksa, beyaz, mavi gömlek giyse alın size yeni bir Cem Uzan" ifadelerini kullandı.

Avrupa Parlamentosunda Ermenistan milletvekilinin Türklerin Ermenilere yaptığı saygı duruşuna eşlik eden CHP Milletvekili Gülsüm Bilgehan Toker'e ve 'Ege'de Türkler Rumlara soykırım yapmıştır' diyen CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'e karşı Kılıçdaroğlu'nun hiçbir tavır göstermemesinin manidar olduğunu kaydeden Özdağ, "İsmet İnönü'nün kemiklerini sızlatıyorlar. 90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisine ihanet ediyorlar. Dolayısıyla Atatürk'ün altı ok ilkesine ihanet ediyorlar. Milletimiz ve tarih sarkacı bu ihaneti kesinlikle affetmeyecek, gereğini yapacaktır. Aklıselim olan bütün CHP'liler Gülsüm Bilgehan Toker'i, Hüseyin Aygün'ü kınamalıdırlar. Bu tip insanların 90 yıllık bir tarihe sahip Cumhuriyet Halk Partisinde yeri olmaması gerektiğini düşünüyorum. Kılıçdaroğlu'da Genel Başkan sıfatıyla tüm bunlara sessiz kalmaktadır" diye konuştu.

Özdağ daha sonra mahalle esnafını ve kahvelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Manisa'nın tüm sorunlarını bildiklerini kaydeden daha iyi, daha zengin, daha refah seviyesi yüksek Manisa için AK icraatlara devam edeceklerini belirtti.



Kategori : Siyaset
Tarih : 5/8/2015 11:08
Hit : 1237




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 100

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I