| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Kula Belediyesi'nden Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim
Kula Belediyesi'nden Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim
Kula Belediyesi ilçede Pazartesi günleri kurulan halk pazarında denetim önlemleri sıkılaştırdı. Pazar yerine alış veriş yapmaya gelen vatandaşlara 2 bin adet ücretsiz maske dağıtan Zabıta ekipleri, Pazar esnafını da sıkı denetimden geçirdi.
Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kurulan pazar yerlerinde COVİD- 19 salgınıyla mücadele kapsamında geniş önlemler almayı sürdürüyor. Vatandaşların daha rahat ve risk taşımadan alış veriş yapmalarını sağlamak amacıyla Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından pazar yerine tüm giriş noktalarına görevli personellerin bulunduğu giriş çıkış noktaları oluşturuldu. Pazar yerinde yoğunluk oluşmaması için de daha önce yapıldığı gibi vatandaşların sırayla alındığı yöntem uygulandı. Uygulanan yöntemle, alış verişini tamamlayarak Pazar yerini terk eden vatandaş sayısı kadar içeriye girmeye izin verildi. Alış veriş için Pazar yerine gelen vatandaşlara giriş noktalarında 2 bin adet ücretsiz maske dağıtımı da gerçekleştiriliyor.

Alınan tedbirlerin uygulanması noktasında yoğun bir mesai harcayan Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi Hal Zabıta ekipleri ile birlikte tezgahlar arasında mesafe bulunması, satıcıların maske ve eldiven kullanması, müşterilerin ürünleri seçmemeleri, sebze ve meyvelerin poşetli satışı, fiyat etiketlerini denetledi. Esnaflara ve vatandaşlara uyarıcı tavsiyelerde bulunuldu. Ekipler, salgın riski geçinceye kadar özellikle yaşlı vatandaşlara sokağa çıkmamaları; ihtiyaçlarının görevlilerce karşılanarak evlerine kadar gönderileceğini söylediler.







Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 5/4/2020 21:44
Hit : 861




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 123

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I