| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Deplasman Fatihi
Deplasman Fatihi
1. Amatör Küme C grubunda 2.devrenin açılış müsabakasında deplasmanda Bakır Gençlerbirliği'nin misafiri olan Mütevelli Belediyespor rakibini 4-2 yenmeyi başardı.
Müsabakaya hızlı ve atak başlayan Mütevelli Belediyespor 10.dakikada Mustafa ile net bir gol pozisyonundan faydalanamadı. 17.dakikada ise sol kanattan gelişen atakta Bakır savunması hatasını Emre affetmedi ve yeşil beyazlı ekibi deplasmanda öne geçirdi. Oyundaki üstünlüğü ele geçiren Mütevelli Belediyespor ilk yarıyı bu skorla üstün kapattı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan yeşil beyazlılar 48.dakikada Mustafa'nın ceza sahası üzerinden sert şutu ile skoru 0-2 yaptı. 58.dakikada Mütevelli Belediyespor savunmasının uzaklaştıramadığı topta Bakır golü buldu ve skor 1-2 oldu. Bu golden sonra hızlı atak geliştiren Mütevelli Belediyespor ceza sahası içinde savunmanın kaptırdığı topta Emre yeşil beyazlı ekip lehine skoru 1-3 yaptı. Bu golden sonra üstünlüğü tamamen ele geçiren Mütevelli Belediyespor Mustafa ile skoru 1-4 yaptı. Uzatma dakikalarında Bakır 2.Golünü buldu ve müsabaka Mütevelli Belediyespor?un 2-4 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyet ile yeşil beyazlılar puanı 13 yaparken,Bakır ise 12 puanda kaldı Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar "Ligin ikinci yarına deplasman galibiyeti ile başlamak çok iyi.Takım olarak buna çok ihtiyacımız vardı. Ligde takımımızın başarısı için gereken her türlü desteği sonuna kadar vermeye devam edeceğiz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum." dedi.
Kategori : Spor
Tarih : 1/6/2013 18:08
Hit : 984




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 45

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I