| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Yeni Belediye Hizmet binası açılış bekliyor
Yeni Belediye Hizmet binası açılış bekliyor
Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, ilçeye yaraşır bir belediye hizmet binası kazandırdıklarını söyledi. Mergen, yeni hizmet binasına atılış töreni yapılacağını bildirdi.
Tüyü bitmemiş yetim hakkı olduğunu bildikleri için belediye imkanlarını kullanırken çok daha dikkatli ve titiz davrandıklarını kaydeden Başkan Mergen, yeni hizmet binasının da bu anlayış içerisinde ve ilçeye yakışan bir görünümde inşa edildiğini ifade etti.

Mergen, "Bizim halkımız her şeyin en güzeline layıkdır. Köprübaşı Belediyesi olarak ne devlete, ne de şahıslara borcumuz yok. Belediye hizmet binamız, ilçemizin uzun yıllardır ihtiyacını karşılayacak. Bu eserin arkasında Köprübaşı halkının birlik ve beraberlik ruhu var. Bir hedef için yüreklerin aynı anda, aynı amaç için atması var. Yine bu eserin arkasında, kalkınmanın; yerelle genel iktidarın el ele, gönül gönüle verdiğinde zorların ya da imkansızların ne kadar kısa sürede başarılabildiği gerçeği var. Bu hizmet binasının ruhunda 'İnsanı yücelt ki devlet yücelsin' anlayışının izleri var. Bu yapı, 'Halka hizmetin Hakka hizmet' olduğuna inanan anlayışın eseridir" dedi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 1/13/2013 14:52
Hit : 2507




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 407

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I