| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Ahmetli'ye El atılıyor
Ahmetli'ye El atılıyor
Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Ahmetli ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.
Yüksek hızlı tren hattının Ahmetli ilçesinden geçeceğini belirten Yurttaş, "Tüm gayretimiz Ahmetli ilçesinin daha iyi bir konuma gelmesi ve daha yaşanılabilir bir kent olması içindir" dedi.

Ahmetli ilçesindeki ziyaretlerine AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek başlayan Yurttaş, Teşkilatta ki görüşmesinde partililerle Büyükşehir Belediye Yasasının getirdiklerini aktadır. Yurttaş, Ahmetli Belediyesi'nin başarılı hizmetlerinin halk tarafından takdirle karşılandığını ifade ederek, "Ahmetli ilçesi mahalle ve köyleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesine şimdiden hazırlanmalıdır. Bu ziyaretimiz aynı zamanda seçim startının verildiği gün olarak kabul edilmelidir. Yakın uzak demeden parti teşkilatı olarak her eve, her sokağa ulaşmalıyız" dedi.

AK Parti Ahmetli İlçe teşkilatına gerçekleştirdiği ziyaretten sonra esnafı dolaşarak istek ve sorunları dinleyen Yurttaş, esnafın her zaman yanındayız mesajı verdi.

Ahmetli'nin Manisa açısından önemli bir tarım kenti olduğunu da vurgulayan AK parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, "Ahmetli önemli bir ilçemiz. Yüksek hızlı tren bu ilçemizden geçecek. Hem kara hem demiryolu açısından kesiş noktasında olan Ahmetli'nin daha iyi bir konuma gelmesi için gayretlerimiz bundan sonrada devam edecek. 2014 yerel seçimlerini Ahmetli ilçemizde AK partili bir Belediye Başkanının kazanması için çaba sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kategori : Siyaset
Tarih : 2/20/2013 19:12
Hit : 2899




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 362

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I