| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Vatan Bilgisayar Manisa'da mağaza açtı
Vatan Bilgisayar Manisa'da mağaza açtı
Türkiye genelinde başlattığı mağaza açma atağını yılın son ayında da sürdüren Vatan Bilgisayar, 63'ncü mağazasını Manisa'da açtı.

Manisa Hiperstore'un açılışına özel 14-16 Aralık tarihleri arasında sunulan kampanyada televizyon, cep telefonu, masaüstü bilgisayar, notebook, yazıcı, fotoğraf makinesi, kamera gibi ürünlerin yanı sıra küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri ile mutfak aletleri gibi 12 binin üzerinde teknoloji ürünü yer alıyor. Her türlü teknoloji ihtiyacı için bu cazip indirim ve taksit fırsatı sadece üç gün geçerli olacak. Vatan Bilgisayar Manisa'da toplam bin 350 metrekare alanda tüketicilere hizmet verirken 50 kişiyi istihdam etti.

Mağazanın açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, "Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyaları ile her zaman iddialı olduk. Açılan her yeni mağazamızla birlikte bütün ürünlerde yaptığımız indirim kampanyamıza ilgi ve talep artıyor. Bugün, Manisalıları teknolojide en uygun fiyatla müşteri ilişkileri kalitesini sunan yeni mağazamızla buluşturmaktan mutluyum." dedi.


Kategori : Teknoloji
Tarih : 12/14/2012 17:22
Hit : 7101




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 216

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I