| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KÖPRÜBAŞI'NDA TAHA RÜZGARI ESTİ
KÖPRÜBAŞI'NDA TAHA RÜZGARI ESTİ
Köprübaşı Belediyesi ile Köprübaşı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin (KEYDER) ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor.
Bu çerçevede Köprübaşı Çarşı Meydanı'nda kurulan dev sahnede ilk olarak açılış konuşmasını yapman KEYDER Başkan Yardımcısı Mehmet Sürgit, bu anlamlı günde böyle bir organisazyonda emeği geçen ve bize bu günlerin yapılmasında büyük emeği olan başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Zafer Mergen de, "Sevgili Peygamberimiz (SAV) Efendimiz'in doğumunun yıldönümünü çok güzel bir şekilde kutlamaya devam ediyoruz. Ona layık bir ümmet olmaya ve ahlakı ile ahlaklanmaya çalışmalıyız" diye konuştu.

Kaymakam Recep Höl, Belediye Başkanı Zafer Mergen ve İlçe Müftüsü Hakan Türe'nin katıldığı program, ilk olarak hafız Muhammed Emin Ayaz'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından kitap okuma yarışması ödül töreni ile lçede yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere laptop, dijital fotoğraf makinesi, mp3 çalar ve hediyeleri verildi. Son olarak sahneye herkesin sabırsızlıkla beklediği Taha çıktı. İlahiler ve şarkılarla geceye renk katan sanatçı, izleyicilerin beğenisini kazandı. Kalabalık bir izleyici gurubunun takip ettiği konser, duygulu anlar yaşattı.

Kategori : Güncel
Tarih : 5/4/2013 18:04
Hit : 3953




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 61

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I